Mann filmet kona i hemmelighet og fikk en skikkelig Youtube-hit


Annonse:


TJ McConohay filmet i alle hemmelighet sin kone Brittany og lastet opp filmen til Youtube. Man skulle kanskje tro at det hele endte i en stor krangel. Men ikke i dette tilfellet.

Kona Brittany var i sin ungdom en flink musiker. Hun skrev, sang og fremførte sanger. Men så utviklet hun knuter på stemmebåndet og måtte gi opp å bli profesjonell musiker, før hun i det hele tatt fikk begynt.

Bra for selvtilliten

Sykdommen gjorde at Brittany mistet selvtilliten, og hun sang kun i kirken og hjemme. Og det var altså hjemme at mannen fikk snusen i at kona sang helt alene for seg selv – med gitaren i hånda. TJ lyttet og nøt hvert sekund. Derfor bestemte han seg for å filme og vise konas sangglede og –kunnskap for hele verden.

“Jeg lyttet til min kone som sang og spilte i går kveld. Hun er et skikkelig talent og jeg visste at jeg ikke burde være den eneste som får høre henne – så jeg gjemte et kamera. Jeg håper du nyter dette like mye som jeg», skriver TJ McConohay under videoen. Brittany synger sangen «Riptide» av Vance Joy.

For å berolige alle dem som måtte anta at det hemmelige opptaket ville ødelegge ekteskapet til TJ og Brittany, kommenterte mannen i etterkant følgende: “Da jeg fortalte kona om det jeg hadde gjort, var hun temmelig begeistret. Så mange mennesker har gitt henne komplimenter for en flott stemme. Youtube-filmen har gitt henne ny selvtillit, og Brittany er takknemlig. Det er jeg også!“

Videoen ble publisert 10. februar og har blitt en hit på Youtube – ikke rart med en slik stemmeprakt. Eller hva sier du?


Annonse:


Kommentarer