Tjen penger på å leie ut toalettet ditt

Mange av oss har hørt om tjenester som AirBNB og Uber, som henholdsvis lar deg tjene penger på å låne ut hus og bil. Men langt i fra alle har hørt om AirPNP, tjenesten som lar deg tjene penger på ditt eget toalett(!). Ja du hørte riktig: DITT EGET TOALETT!!

Tankegangen bak det hele er ganske enkel. Hvem har ikke vært på et ukjent sted og plutselig så skjer det problematiske: du må virkelig på do. Gode råd blir dyre; en ser seg om etter kafeer, spisesteder, hoteller og liknende. Det er ikke alltid dette finnes!

AirPNP tar sikte på å løse alle disse problemene. Må du virkelig på do og det ikke er noen åpenbare løsninger i nærheten, så fisker du ganske enkelt opp appen. Enkelt kan du finne en oversikt over toaletter i nærheten – både toaletter som er gratis å benytte, men også toaletter som leies ut av privatpersoner.

Du kan også legge til ditt eget toalett og bestemme hvor mye det skal koste andre dersom de vil gjøre sitt fornødne. Appen som finnes til iPhone ordner alt av betaling. Du kan laste den ned her

 

Kommentarer