7 dyr som overhodet ikke liker biler


Annonse:


Er du på vei til jobb, skjer det garantert et eller annet du ikke hadde regnet med. Kanskje bussen kom litt kjappere enn vanlig så du ikke rakk den, eller bilkøen var uendelig mye lenger og treigere enn på vanlige dager.

Trøsten er kanskje at det kunne gått enda verre. For eksempel hvis du hadde møtt ett av disse dyrene…

Denne bøffelen lar seg ikke pille på nesa av en bil på veien – og vil bestemme hvor den skal løpe. Men det må jo gjøre litt ekstra vondt å være så tjukk i skallen?

Også løver følger med i tiden og interesserer seg så absolutt for hvordan en bil ser ut inni – interiøret er viktig å sjekke. I denne videoen kan du se at de virkelig følger med!

Hva tror du sjefen ville sagt hvis du fortalte at du ikke kom tidsnok til jobb fordi en sjøløve sperret veien midt i byen? Vel, det skjedde nok i dette tilfellet.

Denne elefanten har tydeligvis et stort (!) problem med biler, og skal så absolutt vise hvem som virkelig er sjefen!

En ting er å telle sauer når man skal sove, men denne sjåføren klarer nok ikke å følge med på tellingen. Forhåpentligvis tenker bilisten mer på trafikken enn på å telle sauene.

Men det finnes jo også vennlige firbeinte dyr. Denne vaskebjørnen gjør sitt beste for å klargjøre bilen – den har nok fått med seg at understellsbehandling er en viktig ting for å holde en bil i orden.

Alt i alt er nok de fleste dyrene vennlige vesener, selv om de færreste er like glade som denne bamsen. Ha det bra, sier Bamse Brakar!


Annonse:


Kommentarer